Η εταιρεία ΧΑΡΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ – ΑΦΟΙ Δ. ΣΑΚΙΖΛΗ ΟΕ ιδρύθηκε το 1995 από τον Δημήτριο Σακιζλή. Σήμερα, η Διοίκηση ασκείται από την δεύτερη γενιά, τους Γιώργο και Σπύρο Σακιζλή.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην περιοχή Αχαρναί Αττικής, εξειδικεύεται στην παραγωγή χάρτινων προωθητικών τσαντών για καταστήματα και επιχειρήσεις αλλά και άλλους τύπους όπως οικολογικές τσάντες, υφασμάτινες και από υλικό non woven.

Βασιζόμενοι στον σύγχρονο μηχανολογικό μας εξοπλισμό, τόσο όσον αφορά την εκτύπωση Offset όπως και τις εκτυπώσεις Φλεξογραφίας και Μεταξοτυπίας είμαστε στην πλεονεκτική θέση να κατασκευάσουμε οποιονδήποτε τύπο προωθητικής τσάντας επιθυμήσουν οι πελάτες μας.

Η Διοικητική και Παραγωγική διαδικασία μας πιστοποιείται κατά το πρότυπο ISO 9001: 2015 εξασφαλίζοντας την αρτιότερη εκτέλεση από την αρχική συμφωνία έως και την τελική παράδοση.

Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποτελούμε προμηθευτές των μεγαλυτέρων επιχειρήσεων στους κλάδους ένδυσης, υπόδησης, τροφίμων, ζαχαροπλαστικής και εστίασης και κάθε επιχείρησης που απαιτεί προωθητική τσάντα.

Παράλληλα είμαστε Εξαγωγείς τσαντών σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, όπως Γερμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Βέλγιο, Ελβετία και Αυστρία, πληρούντες απόλυτα τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας, τιμής και έγκαιρης παράδοσης.